WICTIP

Information, support och funktioner i ett musklick! Byggnadens olika faser kräver specifika detaljuppgifter för ett lyckat projekterings- arbete. Våra internettjänster och mjukvaror är anpassade och innehåller uppgifter för byggnadens olika projekteringsfaser. Vi erbjuder uppgifter och information med 24-timmars tillgänglighet.

På WICTIP har vi gjort hela WICONA systemdokumentation digitalt tillgänglig.
Information som produktsortiment, broschyrer, testrapporter, certifikat och
riktlinjer för projektering fås med länkar till detaljerad information. Frågeställningar som uppkommer under projektering kan snabbt få svar, genom denna alltid uppdaterade informationsplattform.

Gå in på www.wictip.de

Om ni har problem med att se innehållet i WICTIP kan det bero på att er viewer behöver uppdateras.

Autodesk Design Review är ett gratisprogram som Autodesk erbjuder och kan laddas ned via: http://usa.autodesk.com/design-review/
Klicka på Download Now, välj sedan Download Now igen.

Har ni ändå problem med detta, eller har andra funderingar gällande ert WICTIP-användande, tveka inte att kontakta Teknisk support på tfn: 0470-78 74 13 alt 0470-78 74 14.

WICTIP Tools
U-värdesberäkningar för fönster kan på ett enkelt sätt utföras med detta onlineverktyg. Ytterligare verktyg för tekniska beräkningar lanseras kontinuerligt på denna internetsida:
www.wictip-tools.com